Similar topics
Statistikat
Forumi ka 74 anëtarë të regjistruarAnëtari më i ri ardian
Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 553 artikuj v 432 temat
identifikimi
Kërko
Cili eshte politikani i cili ka punuar me se shumti?
2 posters
sipas mendimit tim gjith kan punuar
sipas mendimit tim të gjith kan punuar po nuk e kan arritur at qa e kan premtuar
vet ppo du me than elektorat qa kan premtu nuk jan tu e realizu
kshtu qe ja lajm kohes ta bej t'veten
vet ppo du me than elektorat qa kan premtu nuk jan tu e realizu
kshtu qe ja lajm kohes ta bej t'veten
Mendimi im
Per mendimin tim , politikani i cili ka punuar shume po dihen dy persona te Kabinetit Qeveritar dhe nje zedhenes por nuk eshte e mjaftueshme kjo sepse keto jane vetem dy sfera ne te cilat kane punuar ashtu sic duhet .
Merita me te medha i ka Fatmir Limaj i cili gati se tere Kosoven e ka Shtruar me Asfalt ka depertu edhe ne shume fshatra e komuna , ia vlen me u uru qe te vazhdoj edhe me tutje me kete avaz..
Dhe personi i dyte qe ka punuar ne Kabinetin qeveritar padyshim se eshte Enver Hoxhaj i cili aktualisht e udheheq Arsimin e vendit ..
Rrespekt per keta dy po nuk qel Pranvera me nje lule o 007 nuk jam i pajtimit me mendimin tend se deri sa ata vijne vetem ne elektrorat atehere cka?
Merita me te medha i ka Fatmir Limaj i cili gati se tere Kosoven e ka Shtruar me Asfalt ka depertu edhe ne shume fshatra e komuna , ia vlen me u uru qe te vazhdoj edhe me tutje me kete avaz..
Dhe personi i dyte qe ka punuar ne Kabinetin qeveritar padyshim se eshte Enver Hoxhaj i cili aktualisht e udheheq Arsimin e vendit ..
Rrespekt per keta dy po nuk qel Pranvera me nje lule o 007 nuk jam i pajtimit me mendimin tend se deri sa ata vijne vetem ne elektrorat atehere cka?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi