WWW.XONINET.NICETHEME.COM

Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Top posters
xoninet (330)
ho roskop pi Vote_lcap2ho roskop pi Voting_bar2ho roskop pi Vote_rcap 
xsas (159)
stv2008 (56)
007 (10)
rida (7)
geni (3)
cari (1)
hacker (1)
besfort halimki (1)
ramizisia (1)

Sondazh
Statistikat
Forumi ka 74 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri ardian

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 553 artikuj v 432 temat
identifikimi

Harrova fjalkalimin

Kërko

Display results as :

Rechercher Advanced Search

ho roskop pi

Shko poshtë

ho roskop pi Empty ho roskop pi

Mesazh nga xoninet Wed 04 Mar 2009, 21:23

Dashi (20 mars – 20 prill)
Nuk duhet të nxitoheni shumë dhe duhet të reflektoni mirë përpara se të merrni çfarëdolloj iniciative. Të jeni impulsiv mund t’iu shkaktojë ndonjë problem. Mundohuni të konsultoheni me njerëz më ekspert.

Demi (21 prill – 20 maj)
Koha është nga ana juaj ditën e sotme, në kuptimin që mund të organizoheni më së miri, besoni dhe mund t’ia dilni më së miri atë që kishit caktuar për të bërë! Kjo do të thotë të merrni edhe kënaqësi të mëdha.

Binjakët (21 maj – 20 qershor)
Sot do të merreni me shumë gjëra, ndërkohë që disa afate janë duke skaduar dhe nuk mund t’i lejoni vetes që të arrini në fund të papërgatitur! Mundohuni të merreni me gjërat që kanë më shumë rëndësi për momentin.

Gaforrja (21 qershor – 22korrik)
Është një miku juaj që dëshiron t’ju flasë për diçka, por nuk gjen kurajën për të folur me ju. Mundohuni t’i nxirrni atij problemet dhe frikën që ai ka, por sigurisht e pa e detyruar të flasë para personave që sapo i njeh.

Luani (23 korrik – 22 gusht)
Pas gjithë këtyre ditëve pushim, të merrni ritmin e munguar të punës mund të jetë një problem, mbi të gjitha nëse jeni duke kaluar një periudhë jo shumë të kënaqshme nga ana profesionale! Duhet të jeni shumë të duruar.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Në një situatë që nuk do të jetë edhe aq shumë e njohur për ju, mundohuni të jepni më të mirën tuaj, pa u kursyer as nga pikëpamja fizike dhe as mendore. Ka nevojë për ide të reja dhe ju duhet të jepni kontributin tuaj për këtë.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Jeni të mbushur me energji, kështu që kërkoni t’i shfrytëzoni për më të mirën, mbi të gjitha në punë ose nëse duhet të studioni. Është momenti i duhur për të vënë në provë veten tuaj dhe për të parë se deri ku mund të shkoni.

Akrepi (22 tetor – 21 nëntor)
Në ditën e sotme ju duhet të shprehni një idenë ose opinionin tuaj, pasi mendoni se është me të vërtetë brilante. Sigurohuni ndërkohë që bëhet fjalë me të vërtetë për një ide të vlefshme në kompleksitet dhe shpreheni!

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)
Të punoni në llogari të dikujt tjetër pavarësisht eksperiencës suaj në sektor mund të rezultojë pak shfrytëzuese për ju ose për ambiciet tuaja! Në mënyrë të veçantë do të ndiheni edhe presionin duke mos qenë i lirë të veproni!

Bricjapi (22 dhjetor – 20 janar)
Në ditën e sotme mund t’ju qëllojë që të takoni një person më të zgjuar se ju, që nuk do t’iu bëjë të lehta përfundimet për një biznes! Por gjithçka mund të zgjidhet në një mënyrë tepër interesante, pasi viheni në provë!

Ujori (20 janar – 19 shkurt)
Ajo çka pritet të vijë do të jetë një ditë e shumëllojshme! Gjërat që do të keni për të bërë do të jenë të shumta, prandaj duhet të zgjidhni më urgjenten! Do të ishte mirë që të organizoheshit më së miri që të jetë e mundur.

Peshqit (20 shkurt – 19 mars)
Keni të bëni me persona që ju mërzisin kohët e fundit? Mund të jetë më e thjeshtë se si e mendoni! Mjafton të ndryshoni shoqëri ose vende të përbashkëta! Nuk duhet kurrsesi të braktisni miqtë tuaj të vërtetë që ju mbështesin.
xoninet
xoninet
SUPER ADMINISTRATOR 100 %
SUPER ADMINISTRATOR 100 %

Male
Numri i postimeve : 330
Sa vjeq\e jeni : 39
Nga jeni : KOSOVA
Hobi juaj : SPORT
Sheno vendodhjen tënde : këtu jam
Reputacion : 1
poenat : 575296